W Elements Hotel & SPA wiemy, jak ważne są rozwój osobisty, zaangażowanie i doskonała atmosfera w zespole. Tworzymy miejsce, które pozwoli Ci na samorealizację i rozwinięcie skrzydeł.
Nasz zespół to doskonała mieszanka doświadczenia i młodości. Kreujemy coś nowego, chętnie dzielimy się swoim doświadczeniem. Słuchamy. Cenimy odwagę, zaangażowanie i chęć do pracy.

Zadzwoń pod numer 888 108 610 lub napisz na kariera@elements-hotel.pl

Kierowanie zmianą w dziale gastronomii:
przyjmowanie rezerwacji,
przygotowywanie restauracji pod imprezy okolicznościowe/imprezy bankietowe itp., organizowanie pracy własnej i zespołu.
Aktywne budowanie profesjonalnych relacji z Gośćmi,
Składanie zamówień (restauracja/ bary) oraz kontrolowanie stanów magazynowych,

Wymagania:
Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (min. 2 lata),
Umiejętności liderskie i komunikacyjne
Wysoka kultura osobista i zorientowanie na świadczenie usług na najwyższym poziomie,
Język angielski lub niemiecki w stopniu umożliwiającym komunikację.

My zaoferujemy Tobie:
Stabilne warunki zatrudnienia - praca w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
Preferencyjne warunki zakwaterowania oraz wyżywienia,
Zniżki pracownicze na korzystanie z obiektów należących do Grupy Górskie Resorty,
Elastyczny czas pracy - praca zmianowa,
Możliwość zdobycia doświadczenia w hotelu 5*.

Jeśli chcesz odpowiadać za:
profesjonalną obsługę Gości w punktach gastronomicznych,
Zapewnienie wysokiej jakości serwisu napojów i potraw,
Budowanie pozytywnych i długofalowych relacji z Gośćmi,
Utrzymanie porządku w miejscu pracy i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.

Wymagania:
Doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane),
Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne (mile widziane),
Wysoka kultura osobista i komunikatywność,
Dobra organizacja pracy i samodzielność,
Praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę, zlecenie lub kontrakt B2B),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:
Profesjonalną obsługę Gości w restauracji a'la carte,
Zapewnienie wysokiej jakości serwisu napojów i potraw,
Budowanie pozytywnych i długofalowych relacji z Gośćmi,
Utrzymanie porządku w miejscu pracy i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.

Wymagania:
Minimum 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku,
Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne (mile widziane),
Wysoka kultura osobista i komunikatywność,
Dobra organizacja pracy i samodzielność,
Praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę, zlecenie lub kontrakt B2B),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:
Profesjonalną obsługę Gości w restauracji w punktach gastronomicznych,
Współtworzenie oferty barów w punktach gastronomicznych,
Przygotowywanie koktajli, napoi oraz drinków,
Kreowanie promocji w celu uatrakcyjnienia oferty barów,
Utrzymanie porządku w miejscu pracy i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.

Wymagania:
Doświadczenie na podobnym stanowisku (mile widziane),
Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne (mile widziane),
Znajomośc języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
Wysoka kultura osobista i komunikatywność,
Dobra organizacja pracy i samodzielność,
Praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę, zlecenie lub kontrakt B2B),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:
Przygotowanie wysokiej jakości dań (śniadania) oraz dbanie o ich prezentację (Bufet),
Dbanie o porzadek i przestrzeganie przepisów BHP i HACCP,
Efektywna współpraca w zespole, a także z innymi działami w hotelu.

Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku kucharza,
Gotowanie jest Twoją pasją,
Dobra organizacja pracy i samodzielność,
Współpraca zespołowa,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,Znajomość pzepisów BHP i HACCP, Praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt B2B),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:
Utrzymanie porządku,
Zmywanie naczyń,
Czyszczenie sprzętów,
Przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie,
Wykonywania różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza,

Porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych.

Wymagania:
Chęć do pracy oraz dyspozycyjność
Współpraca zespołowa,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
Znajomość pzepisów BHP i HACCP.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę, zlecenie lub kontrakt),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.a

Jeśli chcesz odpowiadać za:
Przyjmowanie towarów dostarczanych do magazynów,
Wydawanie i odbieranie poduktów do i z magazynów
Prowadzenie ewidencji przyjętych dostaw,
Rozmieszczanie towaru w magazynie,
Kontrola jakości i ilości zdawanych lub przyjmowanych produktów,
Wykonywanie pracy zgodnie z zasadami przyjętymi w procedurach,
Uczestnictwo w inwentaryzacji oraz innych pracach magazynowych.


Wymagania:
Dobra organizacja pracy,
Sumienność i dokładność,
Swoboda w kontaktach z ludźmi.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub zlecenie),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:
Przygotowanie wysokiej jakości dań (bufetowych) oraz dbanie o ich prezentację,
Współudział w tworzeniu bufetowego menu,
Dbanie o porzadek i przestrzeganie przepisów BHP i HACCP,
Efektywna współpraca w zespole, a także z innymi działami w hotelu.

Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku kucharza bufetowego,
Gotowanie jest Twoją pasją,
Dobra organizacja pracy i samodzielność,
Współpraca zespołowa,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,Znajomość pzepisów BHP i HACCP, Praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt B2B),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:
Przygotowanie wysokiej jakości pizzy oraz dbanie o prezencję,
Opracowywanie i wprowadzanie receptur gastronomicznych,
Wsparcie kucharzy w przygotowywaniu innych posiłków w ramach oferty resortu,
Efektywna współpraca w zespole, a także z innymi działami w hotelu.

Wymagania:
Doświadczenie na ww. stanowisku w hotelu lub restauracji,
Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne (mile widziane),
Dobra organizacja pracy i samodzielność,
Praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
Znajomość pzepisów BHP i HACCP.


My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub umowa zlecenie),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

.

Jeśli chcesz odpowiadać za:
Przygotowanie wysokiej jakości dań do restauracji a'la carte oraz dbanie o ich prezentację,
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych,
Współudział w tworzeniu karty menu,
Dbanie o porzadek i przestrzeganie przepisów BHP i HACCP,
Efektywna współpraca w zespole, a także z innymi działami w hotelu.

Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku kucharza a'la carte,
Gotowanie jest Twoją pasją,
Dobra organizacja pracy i samodzielność,
Współpraca zespołowa,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,Znajomość pzepisów BHP i HACCP,
Praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt B2B),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.
Jeśli chcesz odpowiadać za:
Przygotowywanie prostych dań (m.in. przekąsek, fingerfood, mini deserów, tartaletek, sałatek, zimnych plyt) i składników do potraw innych dań z zimnych plyt,
Dbanie o jakość, smak i estetykę przyrządzanych posiłków,
Współracę z pozostałymi członkami zespołu,
Przestrzeganie zasad BHP i HACCP,
Pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z wytycznymi kucharzy.

Wymagania:
Doświadczenie na stanowisku,
Wykształcenie gestronomiczne (minimum zawodowe) - będzie dodatkowym atutem,
Kreatywnośc, poczucie estetyki,
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
Dyspozycyjność, punktualność, bardzo dobra organizacja pracy i zdolności współpracy z zespołem.

My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę, zlecenie lub kontrakt B2B),
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.