W Elements Hotel & SPA wiemy, jak ważne są rozwój osobisty, zaangażowanie i doskonała atmosfera w zespole. Tworzymy miejsce, które pozwoli Ci na samorealizację i rozwinięcie skrzydeł.
Nasz zespół to doskonała mieszanka doświadczenia i młodości. Kreujemy coś nowego, chętnie dzielimy się swoim doświadczeniem. Słuchamy. Cenimy odwagę, zaangażowanie i chęć do pracy.

Zadzwoń pod numer 888 108 610 lub napisz na kariera@elements-hotel.pl

Jeśli chcesz odpowiadać za:
  • witanie gości hotelowych,
  • zapewnienie bezpieczeństwa i ochronę bagażu (w tym transport bagażu do pokoi),
  • koordynację ruchu samochodowego na parkingu, garażu,
  • dbałość o porządek przed hotelem zgodnie ze standardem,
  • wsparcie innych działów hotelu w zapewnieniu jak najlepszej obsługi gości.
A przy tym spełniasz poniższe wymagania:
  • znajomość języka angielskiego/niemieckiego (mile widziana),
  • jesteś bardzo dobrze zorganizowany,
  • potrafisz pracować pod presją czasu oraz rozwiązywać codzienne problemy,
  • cechuje Cię komunikatywność i otwartość na gościa oraz jego potrzeby,
  • wyróżnia Cię wysoka kultura osobista.
My zaoferujemy Tobie:
  • praca dodatkowa, zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenia,
  • elastyczny grafik (zmiany 8-12h),
  • ciekawą pracę zgodną ze standardem obiektu 5*,
  • zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty,
  • przyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Przełożonego.

Jeśli chcesz odpowiadać za:

  • profesjonalną obsługę Gości w restauracji a'la carte,
  • zapewnienie wysokiej jakości serwisu napojów i potraw,
  • budowanie pozytywnych i długofalowych relacji z Gośćmi,
  • utrzymanie porządku w miejscu pracy i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.


Wymagania:

  • minimum 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku,
  • wykształcenie kierunkowe gastronomiczne (mile widziane),
  • wysoka kultura osobista i komunikatywność,
  • dobra organizacja pracy i samodzielność,
  • praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia,
  • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.


My zaoferujemy Tobie:

  • elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę, zlecenie lub kontrakt B2B),
  • możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
  • zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:

  • Przygotowanie wysokiej jakości dań (śniadania) oraz dbanie o ich prezentację (Bufet),
  • Dbanie o porzadek i przestrzeganie przepisów BHP i HACCP,
  • Efektywna współpraca w zespole, a także z innymi działami w hotelu.


Wymagania:

  • Doświadczenie na stanowisku kucharza,
  • Gotowanie jest Twoją pasją,
  • Dobra organizacja pracy i samodzielność,
  • Współpraca zespołowa,
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • Znajomość przepisów BHP i HACCP,
  • Praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia.


My zaoferujemy Tobie:

  • Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt B2B),
  • Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
  • Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:

  • przygotowanie wysokiej jakości dań (bufetowych) oraz dbanie o ich prezentację,
  • współudział w tworzeniu bufetowego menu,
  • efektywna współpraca w zespole, a także z innymi działami w hotelu.


Wymagania:

  • doświadczenie na stanowisku kucharza bufetowego,
  • dobra organizacja pracy i samodzielność,
  • współpraca zespołowa,
  • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,Znajomość pzepisów BHP i HACCP,
  • praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia.


My zaoferujemy Tobie:

  • elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt B2B),
  • możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
  • zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:

  • przygotowanie wysokiej jakości pizzy oraz dbanie o prezencję,
  • opracowywanie i wprowadzanie receptur gastronomicznych.

My zaoferujemy Tobie:

  • elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub umowa zlecenie),
  • możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
  • zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty,
  • wsparcie kucharzy w przygotowywaniu innych posiłków w ramach oferty resortu,
  • efektywna współpraca w zespole, a także z innymi działami w hotelu.


Wymagania:

  • doświadczenie na ww. stanowisku w hotelu lub restauracji,
  • wykształcenie kierunkowe gastronomiczne (mile widziane),
  • dobra organizacja pracy i samodzielność,
  • praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia,
  • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • znajomość pzepisów BHP i HACCP.

Jeśli chcesz odpowiadać za:

  • przygotowanie wysokiej jakości dań do restauracji a'la carte oraz dbanie o ich prezentację,
  • opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych,
  • współudział w tworzeniu karty menu,
  • dbanie o porzadek i przestrzeganie przepisów BHP i HACCP,
  • efektywna współpraca w zespole, a także z innymi działami w hotelu.


Wymagania:

  • doświadczenie na stanowisku kucharza a'la carte,
  • gotowanie jest Twoją pasją,
  • dobra organizacja pracy i samodzielność,
  • współpraca zespołowa,
  • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • znajomość pzepisów BHP i HACCP,
  • praca zmianowa w okresach wysokiego obłożenia.


My zaoferujemy Tobie:

  • elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt B2B),
  • możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
  • zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.

Jeśli chcesz odpowiadać za:

  • przygotowywanie prostych dań (m.in. przekąsek, fingerfood, mini deserów, tartaletek, sałatek, zimnych plyt) i składników do potraw innych dań z zimnych plyt,
  • dbanie o jakość, smak i estetykę przyrządzanych posiłków,
  • współracę z pozostałymi członkami zespołu,
  • przestrzeganie zasad BHP i HACCP,
  • pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z wytycznymi kucharzy.


Wymagania:

  • doświadczenie na stanowisku,
  • wykształcenie gestronomiczne (minimum zawodowe) - będzie dodatkowym atutem,
  • kreatywnośc, poczucie estetyki,
  • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • dyspozycyjność, punktualność, bardzo dobra organizacja pracy i zdolności współpracy z zespołem.


My zaoferujemy Tobie:

  • elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę, zlecenie lub kontrakt B2B),
  • możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
  • zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty.
jedzenie na tacy w restauracji
Jeśli chcesz odpowiadać za:
  • Wsparcie Szefa Kuchni w bieżącej działalności kuchni,
  • Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, bufet, imprezy konferencyjne),
  • Zarządzanie zespołem pod nieobecność Szefa kuchni,
  • Przy współpracy z Szefem Kuchni przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem S&M i F&B,
  • Wsparcie Szefa Kuchni w zakresie kontroli i nadzoru nad kosztami gastronomicznymi, dokonywaniu kalkulacji food cost oraz w utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomie,
  • Nadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacji,
  • Porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.
Spełniasz poniższe oczekiwania:
  • Posiadasz minimum 2 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku zastępcy Szefa Kuchni w hotelu sieciowym lub w renomowanej restauracji,
  • Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne,
  • Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stroną,
  • Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność,
  • Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę,
  • Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę.
My zaoferujemy Tobie:
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt,
  • Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w hotelu 5*,
  • Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty,
  • Dla kandydatów z bardziej odległych lokalizacji oferujemy wsparcie w zakwaterowaniu i wyżywieniu,
  • Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów na poziomie działu,
  • Posiłki pracownicze za symboliczną opłatą,
  • Przyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa Kuchni,
  • Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku.